Väx och utvecklas tillsammans med oss

Att driva och leda teknikintensiva företag kräver tid och engagemang, och ibland är det svårt att hinna med. När du samverkar med oss på Tekniska Högskolan får du kraft och kompetens att utveckla din verksamhet. Vi kan hjälpa dig med både långsiktiga strategier och tillfälliga utmaningar.

Hur kan din verksamhet utvecklas? För att inspirera till samverkan har vi utformat 7 olika näringslivsteman med 30 konkreta erbjudanden. Läs om våra erbjudanden här.

Kontaktperson på Tekniska Högskolan

Om du vill veta mer om de 
samarbetsmöjligheter vi erbjuder är du välkommen att kontakta
Linda Bergqvist, samverkansansvarig, 
Tekniska Högskolan.Höga betyg till JTH i företagsundersökning

28 företag ger Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) höga betyg i undersökningen JTH EKG 2019 om bland annat samverkan.

92 procent av företagen har en bra uppfattning om vad JTH kan erbjuda samt att ett samarbete med JTH löser ett behov på ett mycket bra eller bra sätt, enligt undersökningen.

Därför samverkar vi med Tekniska Högskolan

Michael Lidbäck DirectorOperation Live Training Saab Training & Simulation

"För oss på Saab Training & Simulation är det väldigt viktigt att vi kan rekrytera rätt kompetenser från regionen. Detta lyckas vi med genom att samverka med JTH, samarbeta ring examensarbeten och NFK."

Michael Lidbäck Director
Operation Live Training Saab Training & SimulationSaab AB Logotyp
Roger Blezel lPlatschef Scania Oskarshamn

"Vi är stolta över att vara en strategisk partner. Det ger oss möjlighet att aktivt profilera vårt företag mot motiverade studenter som siktar på framtida möjligheter inom den globala fordonsindustrin."

Roger Blezell
Platschef
Scania Oskarshamn

 

Scania AB logotyp
AnnaKarin Zinnerfors Varuhuschef, Ikea Svenska försäljning AB

"Utbytet med studenterna är väldigt värdefullt för oss!

På kort sikt ger studenterna oss input i olika projekt som berör delar av vår verksamhet medan på lång sikt kan det innebära att studenten söker sig till oss som arbetsgivare".

AnnaKarin Zinnerfors
Varuhuschef, Ikea Svenska försäljning ABIKEA logotyp
Andreas Rangert VP Product Management & Development, Husqvarna

"Det är viktigt att regionen ständigt utvecklas och att kompetensen ökar över tid. För oss är det därför viktigt att vara med och bidra till att Jönköping med omnejd fortsätter öka i attraktionsvärde när det kommer till att studera, arbeta och bo i regionen. Vi ser samverkan med JTH som en viktig del för att uppnå detta och behålla Husqvarna Groups globala konkurrenskraft".

Andreas Rangert
VP Product Management & Development, Husqvarna

Husqvarna Group logotyp
Henrik Clausen Director of Fagerhult Lighting Academy

"Fagerhult önskar att positionera sig som kunskapsledare inom belysningsindustrin och det åstadkommer vi genom ett tätt samarbete med internationella högskolor och universitet. Vårt samarbeta med JTH är långt och starkt både på forsknings- och utbildningssidan."

Henrik Clausen
Director of Fagerhult Lighting Academy

Fagerhult logotyp
Caisa Björndal Affärsutvecklare LogPoint South Sweden

"I vårt uppdrag, att utveckla ett av Nordens bästa logistiklägen, har vi stor nytta av vår kontakt med högskolan. Både inom forskning och genom olika studentprojekt kan vi tillsammans lyfta relevanta logistikfrågor och höja kunskapsnivån i området."

Caisa Björndal
Affärsutvecklare LogPoint South SwedenLogPoint South Sweden logotyp

"Det finns en konstant inom bilindustrin och det är förändring. Genom det näringslivsnära samarbetet i SPARK kan vi fortsätta att ligga i framkant genom tillgäng till forskning samt rätt typ av kompetens." 

Ahmad Mansouri
Engineering Director Sweden
Kongsberg Automotive

"Det är viktigt att regionen ständigt utvecklas och att kompetensen ökar över tid. För oss är det därför viktigt att vara med och bidra till att Jönköping med omnejd fortsätter öka i attraktionsvärde när det kommer till att studera, arbeta och bo i regionen. Vi ser samverkan med JTH som en viktig del för att uppnå detta och behålla Husqvarna Groups globala konkurrenskraft".

Andreas Rangert
VP Product Management & Development, Husqvarna

Husqvarna AB

Eva Olofsson, Husqvarna AB

Eva Olofsson, Husqvarna AB

Aliquam hendrerit lectus sit amet est feugiat lacinia. Suspendisse aliquet ligula non lacinia dapibus. Nunc fringilla, risus ut varius bibendum, odio risus dictum tellus, vel bibendum massa sem vel lectus.

Suspendisse lobortis enim id purus varius, vel viverra nulla congue. Integer eu lacus sodales, cursus lectus eget, ullamcorper erat. Etiam tincidunt mauris ut tristique volutpat. Nulla ultricies ultrices pulvinar. Sed libero elit, varius a mi eget, auctor finibus risus. Aenean nulla nunc, convallis quis vehicula in, commodo sed ipsum. Nullam nec commodo turpis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vitae efficitur mi, eget volutpat magna.

Fusce fermentum, velit vitae accumsan commodo, erat magna sodales risus, id viverra lacus nisl eget elit.

Företag AB

Bröderna Fahed, Företag AB

Bröderna Fahed, Företag AB

Donec quis felis ullamcorper, elementum ligula quis, accumsan tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nunc fringilla, risus ut varius bibendum, odio risus dictum tellus, vel bibendum massa sem vel lectus. Proin commodo semper turpis ac blandit. Aliquam eget felis imperdiet neque blandit commodo in vitae neque.

Aenean nulla nunc, convallis quis vehicula in, commodo sed ipsum.

Donec mollis vitae turpis in faucibus. Suspendisse massa diam, porttitor sit amet lorem luctus, faucibus varius ex. Morbi non purus massa.

Samarbetspartners

Tekniska Högskolan