student

Kalendarium

Aktuellt

 • JU rekryterar ny rektor

  Av familjeskäl lämnar Agneta Marell, rektor för Jönköping University, sin anställning innan förordnandet tar slut. Hon planerar att stanna kvar på posten tills en ny efterträdare är på plats.
 • Ett projekt på blodigt allvar

  Projektgruppen Spectra, som tillhör studentföreningen Students for Sustainable Action (SSA), har initierat projektet ”Menssäkrad” som tillhandahåller gratis menshygienprodukter på toaletter på Jönköping Universitys campus.
 • Gästföreläsning med professor Werner De Bondt

  Den 7 juni kommer professor Werner De Bondt, Driehaus College of Business, DePaul University, Chicago, att hålla ett öppet seminarium på JIBS med titeln "The behavioral revolution in finance". Vi välkomnar alla anställda och studenter vid Jönköping University till en spännande timme med en av grundarna inom området behavioral finance.
 • Parkeringstillstånd för sommaren 2023

  På torsdag den 25 maj, från klockan 12.00, kan du som student lägga ett ärende till Service Center för att beställa ett parkeringstillstånd för Sommaren 2023 (juni, juli och augusti). Alla ärenden hanteras i tur och ordning, och inga ärenden inkomna innan kl. 12.00 hanteras.
 • IT-störningar söndag 14 maj

  Störningar på grund av planerat servicearbete kan förekomma söndagen den 14 maj, kl 8-17. Program och filer kan vara otillgängliga.
Cookieinställningar