Högskoleservice

Högskoleservice främsta uppgift är att vara ett serviceorgan för Jönköping University så att högskoleverksamhet på internationell och hög vetenskaplig nivå ska kunna bedrivas.

Högskoleservice uppdrag

Högskoleservice uppdrag är att erbjuda och tillhandahålla nödvändiga och värdeskapande tjänster på ett professionellt sätt till högskolans studenter, medarbetare, ledning och externa intressenter.

Viktiga delar i uppdraget är att:

• Utveckla och implementera enhetliga och gemensamma arbetssätt inom Jönköping University.
  • Säkra att stödverksamheten är resurseffektiv.
  • Utforma och införa likvärdiga servicenivåer över bolagsgränserna och inom varje målgrupp.
  • Ta fram förslag till beslut om högskoleövergripande riktlinjer och säkra efterlevnad.

Vd och högskoledirektör

Hanna Ståhl är vd på Högskoleservice från den 1 april 2019. Som vd och högskoledirektör ansvarar hon för Jönköpings Universitys supporttjänster.

Ledningsgrupp

Ledningsgruppen består av vd, verksamhetsstrateg, avdelningschefer, samt representanter från ekonomi och HR.

Organisationsplan

Högskoleservice organisation är uppdelad i tio avdelningar.

Organisationsskiss Högskoleservice

Klicka på bilden för förstoring

Sidan uppdaterad 2020-03-06

Sidan uppdaterad 2014-02-19